Menu

Bedrijf

Geschiedenis van het bedrijf

Geschiedenis van het bedrijf

PUNT interieurbouw is opgericht in 1984 als eenmansbedrijf Meubelmakerij F.J. Punt door de heer F.J. Punt. Reeds vanaf dit begin was het bedrijf actief in de zorgsector. Zo werden onder andere complete afdelingen van het Refaja Ziekenhuis en het Merwede Ziekenhuis ingericht.

Beide ziekenhuizen zijn later gefuseerd en het daaruit ontstane Albert Schweitzer Ziekenhuis is nog steeds één van onze opdrachtgevers in de zorgsector.

Het bedrijf groeide gestaag en in verband daarmee trad in 1992 Jerry Punt in dienst. Het bedrijf werd een echt familiebedrijf toen in 1995 ook Tom Punt de gelederen kwam versterken. De naam werd gewijzigd naar PUNT interieurbouw.

Waar voorheen bedrijfsruimte werd gehuurd, heeft PUNT een eigen bedrijfspand met groeimogelijkheden laten bouwen. Tegelijk met de nieuwbouw werd flink geïnvesteerd in een modern machinepark, en computergestuurde CNC-productie technieken werden in huis gehaald.

Na de pensionering van de heer F.J. Punt in 2010, werd het bedrijf voortgezet door Jerry Punt en Tom Punt.

In 2013 volgde een nieuwe grote stap, er werd opnieuw geïnvesteerd in het machinepark. Een geavanceerde computergestuurde opdeelzaag en een even geavanceerde computergestuurde kantenbewerkingsmachine worden aangeschaft. Ook werd geïnvesteerd in een vacuüm beladingssysteem en een retourinstallatie, zodat de machines optimaal kunnen worden ingezet voor de productie.

Sinds 2018 is Jerry Punt de enige eigenaar van PUNT interieurbouw. Het bedrijf kijkt de toekomst vol vertrouwen tegemoet.